Kitbedrijf werkt met name in Flevoland, Noord-Holland, Zuid Holland en Utrecht. Door de jaren heen hebben wij als kitbedrijf veel zaken mogen doen met verschillende bouw gerelateerde bedrijven. Deze bedrijven zijn in de loop van de jaren betrouwbare partners geworden van Kitbedrijf Almere.

Glasdistrict

Door glasdistrict worden wij vaak ingehuurd om ramen af te kitten. Glasdistrict is een Glaszetters bedrijf dat een vestiging heeft in Almere, maar in heel Nederland actief is. Bent u opzoek naar een goede glaszetter in Almere, dan is Glasdistrict de glaszetter van Amsterdam.
Noord Holland

Glaszetter Amsterdam 

In Amsterdam hebben wij een samenwerking met het grootste glasbedrijf van Amsterdam. Glaszetter Amsterdam is de snelste glaszetter bij glasschade. Verder is dit glaszetters bedrijf gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas naar dubbel glas.

Aannemer Amsterdam

Door Aannemer Amsterdam worden wij vaak ingehuurd om badkamers en keukens af te kitten. Bent u opzoek naar een Aannemer in Amsterdam voor renovatie werkzaamheden of verbouwingen dan is Aannemer Amsterdam de lokale Aannemer. Voor wasmachine reparaties is de landelijke partij die u kunt inschakelen Wasmachine Reparatie. De snelste service als uw wasmachine eens kapot gaat.

Zuid Holland 

Kitbedrijf Almere heeft met name veel samenwerkingen met glaszetters. Er is veel vraag naar het afkitten van glas. Voor kozijnen die opmaat gemaakt zijn en het glas dat precies afgesneden moet worden. Voor de regio Zuid-Holland hebben wij als partner Glaszetter Rotterdam. Voor opmaat gesneden glas bent u hier aan het goede adres.

Kitbedrijf Rotterdam

Ben u woonachtig in Rotterdam en bent u opzoek naar een kitter in Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Kitbedrijf Rotterdam, dit is een dependance van Kitbedrijf Almere. Met meerdere kitters die woonachtig zijn in Rotterdam doen wij hier ook diverse opdrachten voor nieuwbouw projecten.