Kit verwijderen

  • 5 Jaar garantieHoge kwaliteit
  • +15 Jaar ervaringSnel en vakkundig personeel
  • U kunt bij ons pinnenGeen probleem pinnen mag!
Kit verwijderen kan soms erg lastig zijn. Wij verwijderen uw kit en maken het meteen brandschoon, zodat de nieuwe kit perfect hecht op de ondergrond. Het verwijderen van kit kan op verschillende plekken in huis. Denk hierbij aan de keuken, badkamer, vloeren of plafond.

Wij gaan voorzichtig te werk

Stel dat de oude uitrand weggesneden moet worden gebruik dan een nieuw mes. Hou het mes tegen de onderkant van de kitrand en snij langzaam de kit los. Dit zal je op een zelfde manier een aantal keer moeten herhalen. Wees voorzichtig met het scherpe mes, voor je het weet snij je in  het bad. Dit is een handeling die je een aantal keer moet oefenen voordat je het in de vingers hebt.

Stof vrij maken

Blijf de kitrand snijden net zo lang zodat de oude kit verwijderd is van de naad. Zorg dat alle kit verwijderd is, als dit gebeurd is haal met de stoffer al het stof en oude kit weg. Kit verwijderen is geen hogere wiskunde, maar wel een handeling die je even onder de knie moet hebben.

Primer aanbrengen

Als je alle stappen hebt zoals hierboven hebt doorlopen, dan moet de ondergrond geprimmerd worden met een speciale primmer die zorgt voor een extra aanhechting. Deze primer zorgt dat de kit en ondergrond beter met elkaar hechten.

Bespaar tijd en laat het door een professional doen

Kitbedrijf Almere kan u helpen bij het verwijderen van uw kit als u het zelf niet wilt doen. In alle gevallen is het belangrijk dat het kitwerk op de juiste manier gebeurd om een mooie afwerking te krijgen van uw sanitair of glaswerk. Kit verwijderen is daar een belangrijk onderdeel van, bent u niet handig? Laat het kit verwijderen dan over aan een professional. U kunt altijd bellen of mailen naar Kitbedrijf Almere.