Kitbedrijf Almere

Kitbedrijf Almere levert verschillende services op het gebied van kittechniek en flexibele voegafdichtingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met meer dan 16 jaar ervaring en up-to-date expertise over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied staan wij garant voor topkwaliteit kitwerk. Wij werken voor een brede klantenkring opdrachtgevers waaronder verschillende regionale aannemers, bouwbedrijven en sanitairspecialisten. Maar vaak worden wij ook direct ingeschakeld door sportcomplexen, hotels en zwembaden voor het onderhoud van kitten en voegen.

Deskundige voegafdichting

Uiteraard zijn wij ook door particuliere woningbezitters te benaderen voor het afkitten van keukens, badkamers en andere sanitaire ruimtes of het zetten van venster-, muur- of gevelkitten.

Breed pakket kitservices

Wij werken met een groot team vakgeschoolde kitters die snel, netjes en betrouwbaar werken. Bovendien weten zij voor diverse materialen en constructieve aansluitingen de meest optimale oplossing te geven. Naast kitwerken in en rond oudbouw en nieuwbouw verzorgen we ook professionele hoogwaardige voegafdichtingen voor utiliteitsbouw, bruggen, wegen en scheepsbouw. Zo is kitbedrijf Almere regionaal expert als het om dilatatievoegen, brandwerende kitafdichtingen en vloeistofdichte/vloeistofkerende vloerafdichtingen gaat. Ons bedrijf kit o.a.:
 1. sanitair: natte ruimtes zoals toilet, badkamer, wasruimte, douche
 2. afdichtingen bij keukens (tegelwerk, werkblad, gootsteen, kastjes)
 3. opvullen naden kieren muren en plinten
 4. kelders, vloeren, trappen voor waterdichte afwerking
 5. aansluitingen bij gevel- en dak
 6. opvullen scheuren in muren
 7. zwembaden (binnen en buiten)
 8. kozijnen en lichtkoepels
 9. ramen laten afkitten
 10. aansluitingen van dakkapellen
 11. waterdicht maken vloeren van balkons en galerijen
 12. Binnen industriële bouwprojecten:
 13. afdichtingen constructies
 14. flexibele voegafdichtingen betonnen elementen (wegen, bruggen, galerijen, trappen)
 15. dilatatievoegen
 16. brandwerende afdichtingen (met NEN certificering)
 17. vloeistof kerende plus vloeistofdichte vloer/wandnaden

Waarom afkitten door de kitters van Almere? 

Kitten is een specialistische techniek. Daarbij zijn de kwaliteit van de kit en de manier van aanbrengen bepalend voor de levensduur van de constructie waarop het is aangebracht. Slechte hechting, poreusheid of op den duur hard worden kan kieren weer aantasten en lekkages veroorzaken. Met duur herstel tot gevolg. Door het inschakelen van Kitbedrijf Almere bent u altijd verzekerd van hoogwaardige voegafdichtingen met en lange levensduur. Bovendien scheelt het veel tijd, zeker als er ook nog oude kitresten weggehaald moeten worden.

100% waterdichte kitvoegen

De kitters van kitbedrijf Almere doen dat allemaal op vlotte, maar ook grondige wijze. Dit levert altijd een nette, duurzame afwerking op met precies de juiste laagdikte van de kitvoeg. Ons team werkt altijd op zo’n manier de constructies af dat de kitrand nauwelijks opvalt. Verder is met name bij natte ruimtes 100% waterdicht kitwerk uit hygiënisch oogpunt echt een must. Niet alleen bij particuliere badkamers, maar ook bij bijvoorbeeld sportscholen en zwembaden. Daar kunt u bij onze kitters dan ook volledig op rekenen.

Welke type kit wordt gebruikt?

Bij kitbedrijf Almere weten we precies de juiste kit te adviseren voor verschillende ondergronden. Want niet ieder afdichtingsmiddel is voor ieder type ondergrond geschikt; past u de kit verkeerd toe dan ontstaat er al snel een slechte hechting met lekkage en schimmelvorming tot gevolg. Onze kitters doen eerst altijd een analyse van de situatie en selecteren dan de juiste kit. Zo wordt voor natuursteen tegels en wasbakken een speciale extra hechtende kit gebruikt zonder zuren. Dit geeft de zekerheid dat er geen vlekvorming rond de kitrand ontstaat. En gaat het om voegafdichtingen buiten aan gevels of daken, dan wordt extra gelet op flexibiliteit en bestendigheid tegen de inwerking van UV en andere weersinvloeden. Uiteraard hebben klanten bij onze kitten keuze uit een breed palet aan tinten zodat er altijd een prima match kan worden gemaakt met de rest van de afwerking.

Meer informatie of prijsopgave aanvragen?

Bij Kitbedrijf Almere kunt u vertrouwen op scherpe tarieven voor ons kitwerk én we kunnen snel bij u terecht. Onze services reiken tot ver buiten Almere, dus ook voor projecten elders in het land zijn wij inzetbaar. Meteen een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bel dan direct met onze uitadviseurs via 036-2030824 of mail info@kitbedrijfalmere. Natuurlijk staan zij ook klaar om al uw overige vragen te beantwoorden.